Happy Nurse Day!
Happy Nurse Day!
Welcome to DaVita Malaysia
Welcome to DaVita Malaysia

Selamat datang ke DaVita Malaysia

Ketahui komitmen DaVita dalam menyediakan rancangan bersepadu, pasukan penjagaan peribadi dan perkhidmatan pengurusan kesihatan yang mudah untuk pesakit buah pinggang.

Pusat Dialisis DaVita

Menyediakan perkhidmatan kepada lebih dari 1,900 pesakit di 39 pusat di seluruh negara dan berkembang, DaVita adalah penyedia rawatan dialisis yang berdiri sendiri pertama di negara ini yang mendapat akreditasi untuk lapan (8) pusat oleh Persatuan Kualiti Kesihatan Malaysia (MSQH).

Cari Pusat Dialisis Yang Berdekatan

Kalkulator GFR

Mengetahui kadar penapisan glomerular (glomerular filtration rate atau GFR) dapat membantu anda mengenal pasti langkah-langkah tertentu yang boleh membantu anda menguruskan perkembangan penyakit buah pinggang anda dengan lebih baik.

Kuiz Penilaian Risiko

Adakah anda berisiko untuk menghidap penyakit buah pinggang? Kenali buah pinggang anda dengan mengambil kuiz ringkas ini.

 

Sertai Kami Hari Ini

Sertai Kami Hari Ini

Apabila anda menyertai DaVita Village, anda menyertai pasukan yang sedang menuju kejayaan. Melalui komitmen kami untuk latihan, pertumbuhan dan kualiti, kami secara konsisten mencapai hasil klinikal yang unggul, dan dalam masa yang sama memberi peluang kepada rakan sepasukan untuk cemerlang dalam persekitaran pemenang anugerah yang membolehkan mereka berkembang maju secara profesional dan peribadi.