January 2021

Ucapan Aluan daripada Ketua Pegawai Eksekutif & Pengurus Besar DaVita Malaysia yang baharu

November 2020

Kerjasama Antara DaVita Malaysia dan Duopharma Biotech dalam Usaha Membantu Hampir 700 Pesakit dengan Kekurangan Zat Besi

March 2020

Kami sedang memperluaskan khidmat kami! Kunjungi pusat dialisis terbaru kami di Papar, Sabah untuk rawatan dialisis yang berkualiti. Nantikan tarikh pembukaan rasmi kami tidak lama lagi.

February 2020

Pusat Dialisis DaVita Kuala Pilah telah berpindah ke lokasi baharu di Lot 1735 & 1736, Jalan Wira 2/1, Taman Wira Jaya, Jalan Melang, 72000 Kuala Pilah, Negeri Sembilan.

January 2020

Tahniah kepada teammate Pusat Dialisis DaVita Seremban, Nor Majidah! Kami sungguh kagum dengan semangat kegigihan

July 2019

Dengan besar hati kami mengumumkan bahawa DaVita Klang (dahulu dikenali sebagai Andalas), DaVita Bangi dan DaVita Wangsa Maju akan berpindah ke tempat baharu.

July 2019

DaVita Alor Setar, DaVita Sungai Petani Utara, DaVita Pendang, DaVita Sungai Besar, DaVita Kajang, DaVita Cheras, DaVita Taman Tasik Jaya, DaVita Kota Damansara, DaVita Kuala Sungai Baru, DaVita Benut dan DaVita Johor Bahru telah menjalani ubahsuai dan kelihatan lebih menarik dan selesa.

October 2019

Kami ingin mengumumkan bahawa DaVita Kangar, DaVita Bangsar dan DaVita Masjid Tanah telah berpindah ke tempat baru.

October 2019

DaVita Kota Kinabalu dan DaVita Jerantut kini tampak lebih menarik dan selesa dengan ubah suai yang dijalankan baru-baru ini untuk membesarkan lagi pusat berkenaan.

December 2018

Lapan pusat dialisis kami sedang menjalani proses pengembangan dan penempatan semula. Pusat dialisis terlibat yang akan berwajah baru adalah: