Hari DaVita Way 2021

Pada 20 November 2021, Team Cahaya meraikan acara tahunan DaVita Way Day dan Night of Honor. Semua rakan sepasukan HQ, FA, dan pekerja yang mempunyai prestasi terbaik dari seluruh Malaysia telah dijemput untuk meraikannya di Le Meridien, Putrajaya. Acara dimulakan dengan perkongsian keutamaan State of the Village - Reflection 2021, Strategic and 2022, diikuti dengan anugerah Our Big 4 updates: Clinical, Team & Service, Operations and Growth, diikuti dengan pengumuman pemenang untuk Clinical dan Operations and Growth. Tahun ini kami meluangkan sedikit masa untuk meraikan Village Circle of Life, di mana kami, sebagai sebuah Village, menghormati pesakit dialisis kami yang telah kehilangan nyawa. Kami turut meraikan anak-anak yang dilahirkan oleh rakan sepasukan kami sepanjang tahun lalu.

DWD berakhir dengan sesi townhall dan diikuti dengan sesi 2021 Village Social Responsibility kami. Tahun ini kami bekerjasama dengan Rise Against Hunger, sebuah organisasi bantuan kelaparan antarabangsa yang mengedarkan makanan dan bantuan kepada mereka yang paling terdedah di dunia. Sebagai menyokong misi Rise Against Hunger Malaysia, kami menganjurkan aktiviti pek makanan. Setiap hidangan pek makanan diet seimbang ini mengandungi beras, lentil, sayur-sayuran dehidrasi, dan vitamin penting. Sumbangan makanan itu memberi manfaat kepada masyarakat Orang Asli di Pos Bering, Gua Musang, Kelantan dalam tempoh pandemik ini.

Aktiviti kemudian diteruskan dengan Night of Honor. Acara ini adalah untuk mengiktiraf rakan sepasukan kami yang hebat dan menyinar di Village kami. Bermula dengan pengumuman Core Value Award, diikuti dengan pengumuman Shining Star dan kemuncak malam itu ialah anugerah One for All, anugerah yang merangkumi kesemua 7 Nilai Teras kami.